Negatief scanners

Heeft u weinig materiaal te scannen, dan is het voor het meest rendabel om het door ons te laten doen maar als u veel negatieven of APS films te scannen heeft dan kunt u er ook voor kiezen een scanner te huren. Heden ten dage zijn de goede scanners hier voor moeilijk te krijgen (Canon en Nikon zijn gestopt met het produceren van de negatief- en diascanners) of ze zijn tweedehands erg duur. Het huren van een scanner is dan ook een goed alternatief.

Voor het huren een diascanner kunt u bij ons terecht voor een budget en een Professionele scanner. De budget scanner is een Coolscan LS2000 met een resolutie van 10 megapixel(2700DPI) en de Pro scanner is een Cooscan LS4000ED met een resolutie van 20 megapixel(4000DPI). Beide scanners worden geleverd met en laptop. U hoeft alleen maar een externe USB hardeschijf aan te sluiten of u koppelt hem aan uw thuis netwerk via een netwerkkabel zodat de scans op uw eigen opslagmedia opgeslagen worden.

Heeft u alleen kleinbeeld(35mm) filmstroken te scannen dan hebben we daar onze Nikon Coolscan LS50 voor. Deze kan ook 126 instamatic films scannen met een extra te huren filmhouder

Voor het scanner van films gemaakt met APS camera’s kunt u bij ons een Canoscan FS4000US huren met een APS adapter. Deze scanner kan een filmpje in zijn geheel scannen zonder dat u erbij hoeft te blijven.